Turizmus

Kedvezményes nyaralási lehetőség

HappyCamp családi nyaralások Európa legszebb 4 csillagos kempingjeiben !

A NaturExpert Kft – NaturExpert Utazási Iroda képviseli az olasz Happy Camp Holidays céget Magyarországon. Irodánk szervezésében csodálatos tájakra juthat el, mediterrán vidékeken nyaralhat, mindezt igen kedvező árakon !

A Happy Camp 5 ország (Olaszország, Horvátország, Spanyolország, Franciaország és Magyarország ) legszebb kempingjeiben saját üzemeltetésű Mobil Házaiban fogadja az ide érkező nyaralókat.

M is az a Mobil Ház ?

A Mobil Ház valójában egy könnyűszerkezetes apartman, 24 és 32 m2-es változata létezik. A kisebbek 6 személy részére adnak szállást, a nagyobbakban már 7 fő tud kényelmesen nyaralni.

Pontosan úgy néz ki belülről, mint egy téglából épített apartman: fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel, konyha 4 rózsás gáztűzhellyel, hűtőszekrénnyel és a főzéshez szükséges összes edényzettel és felszereléssel. Van egy franciaágyas hálószoba és egy “gyerekszoba”, ahol további 3 fekhelyet találunk. A 6. fő részére a nappaliban tudunk ágyat kialakítani az ülőgarnitúra átalakításával.

A legtöbb házunkat légkondicionáló berendezéssel szereltük fel, hogy még a legnagyobb nyári melegben is megfelelő pihenés várja önöket a Mobil Házban.

A kempingek, ahol a nyaralási lehetőségeinket kínáljuk, igazi földi paradicsomok: a 4 csillag valóban magas színvonalat garantál. Minden kempingben medence világot találunk, nem ritka a 4-6 medence sem egy kempingen belül. Csúszdák, lagúnák, vízesések, Jacuzzi, sodrófolyosók…..Természetesen a kempingek közül szinte mindegyik közvetlen tenger, – vagy tóparti elhelyezkedésű, így aki nem akar a medencékben fürdeni, élvezheti a természetes víz hűsítő habjait.

Akik gyerekekkel érkeznek, szintén nem fognak csalódni: a legkisebbektől a nagyobbakig minden korosztályt animáció, sportprogramok, kézműves foglalkozások, és sportprogramok sokasága várja a teljes szezonban.

Reméljük, hogy sikerült felkelteni az érdeklődését….!

Rendelje meg azonnal ingyenes katalógusunkat, amelyben részletes információt talál kempingjeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatosan.

Hívjon minket, nyaraljon 4 csillagos helyeken, 3 csillagos árakon !

Kapcsolat: http://regi.naturexpert.hu/kapcsolat/